Nieuws

Afgelast door Corona

Hallo vogelvrienden,

 

Het zijn bijzondere tijden met het coronavirus, dit heeft ook invloed op onze vereniging.

Wij hebben te maken met regels van de overheid, sommige maatregelen zijn inmiddels versoepelt maar er zijn ook nog veel regels waar wij ons aan moeten houden.

Traditiegetrouw staan er in het najaar nog aardig wat activiteiten op de planning, met als hoogtepunt de tentoonstelling, maar ook de najaarsmarkt en de contactavonden. 

Als bestuur zijn wij van mening dat het momenteel niet verstandig is om deze activiteiten doorgang te laten vinden, de 1,5 meter is niet haalbaar bij onze locatie. Mocht de situatie veranderen dan zullen wij snel schakelen om alsnog iets te organiseren.

 

Als vogelvereniging zijn wij een vergrijzende vereniging niet ieder lid is even fit of heeft familielid die dit niet is, dus wij vinden het niet verantwoord om op dit moment iets te organiseren. Wij zouden niet willen dat er mensen ziek worden na bezoek aan een activiteit die wij hebben georganiseerd. Maar nogmaals mocht de situatie veranderen in Nederland dan zullen wij daar op inspelen en waar mogelijk is iets organiseren. 

 

Met vriendelijk groet,

Jan Draaisma

namens het bestuur