Nieuws

Jacob Miedema benoemd tot erelid vv de Edelzanger

Afgelopen zaterdag zijn Bianca en Ik bij Jacob geweest om de oorkonde die bij het erelidmaatschap van de vereniging hoort uit te reiken. Namens de vereniging hebben we Jacob een poster voor in de tuin overhandigd met daarop zijn geliefde bleekrug grijze zebravinken. Uiteraard vergezeld van een mooi boeket bloemen.

We werden hartelijk ontvangen en naast het officiële gedeelte, was het ontzettend gezellig om bij hen op visite te gaan. We hebben met elkaar heel wat af- en bij gekletst.

Daarnaast hebben we een rondje door de tuin gedaan. Daar kom je nog een paar hobby’s van Jacob tegen namelijk: een prachtige vijver met de nodige grote vissen, zoals koi karpers en windes. De kas met aardbeien en druiven planten. En uiteraard de tuin zelf, deze ligt er prachtig bij, Jacob blijft zeker op digitaal gebied betrokken bij de vogels. De webpagina de vogelliefhebber.nl die hij onderhoud is zeker de moeite van een bezoek waard.

Als je het goed bekijkt is de volière veel groter geworden. De vogels worden niet meer gehinderd door gaas en voorfronten. Wel worden ze nog dagelijks gevoerd met pindakaas, universeel voer en insecten patee. De mussen, duiven, merels en overige soorten weten dit zeker te waarderen.

Jacob, namens de vereniging nogmaals bedankt voor alle werkzaamheden die je voor de vereniging hebt gedaan. Ik ga geen opsomming geven van wat je allemaal hebt gedaan. Maar eenieder weet dat het veel is.

Klaas Wouters